Werken als call agent bij Kalff Telefonische Fondsenwerving

Kalff als werkgever

Wij dragen graag een steentje bij aan de samenleving, dit vinden wij belangrijk en dat doen wij door onze klanten te ondersteunen en te helpen haar doelen te bereiken, Maar ook door in onze eigen bedrijfsvoering maatschappelijk betrokken te zijn.

Wie zoeken wij?

Open voor iedereen

Voor iedereen stellen wij onze vacatures open voor de functie callcenter agent ongeacht of je een afstand hebt door welke reden dan ook van de arbeidsmarkt (ook als je een WW, Wajong of WIA hebt) . Ons team is heel divers er werken zowel moeders, kunstenaars en studenten maar ook vind je hier alle culturen en leeftijden terug, gemiddeld zijn onze medewerker 36 jaar oud.

Intensieve begeleiding

Iedere werknemer krijgt een intensieve begeleiding zo ook onze werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt, iedere week bespreken we samen hoe jij je ontwikkelt zo willen wij voorkomen dat werknemers in een vroeg stadium moeten stoppen.

Bijzondere omstandigheden

Zoals eerder benoemd is iedereen welkom bij ons, dus ook een potentiële werknemer met lastige persoonlijke omstandigheden. Om de juiste begeleiding te kunnen bieden is het belangrijk dat wij voorafgaand duidelijke afspraken maken en op de hoogte zijn van jouw specifieke en unieke situatie. Op deze manier gaan wij voor een succesvolle samenwerking.

Motivatie

Bij ons is iedereen vanaf 18 jaar welkom ongeacht achtergrond, ervaring of opleiding. Het draait om onder andere één ding en dat is de motivatie. Wij vinden het belangrijk dat jij als sollicitant overtuigend kunt uitleggen waarom je Goede Doelen belangrijk vindt en waarom je graag bij ons zou willen werken. Doe jij dit overtuigend maak je een goede kans op een baan bij Kalff.

Goed Nederlands

Het spreekt voor zich: Als je bij ons wilt werken moet je duidelijk verstaanbaar Nederlands spreken, een licht accent daarentegen is geen enkel probleem.

Communicatietechnieken

Een Callcenter agent die als fondsenwerver werkt is goed communiceren natuurlijk een vereiste. Duidelijk verstaanbaar spreken en actief kunnen luisteren zijn daar onderdeel van. Je moet in staat zijn vloeiend een tekst kunnen voorlezen daarnaast het ook leuk vinden om verschillende gesprekstechnieken te leren.

Sollicitatieprocedure

Als je graag wilt komen werken bij Kalff Meld je dan aan. Dit kan direct via de website of op één van onze vacatures op indeed.
Wij Bellen jou dan op voor een intakegesprek. Ben jij de kandidaat die wij zoeken dan krijg je een sollicitatie- /basistraining, tijdens deze training ligt de focus op zowel theorie als praktijk. Rond jij deze training met succes af bieden wij jou gelijk een contract aan.

Vacatures

Trainingsprogramma

Om de best mogelijke fondsenwerver te worden die jij in je hebt moet je beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Hiervoor hebben wij een uitgebreid trainingsprogramma ontwikkeld en word jij een periode van minimaal één maand intensief begeleid tijdens je werk, hierna mag jij jezelf gevorderd beller benoemen.

Voortdurende training en coaching

Gedurende de gehele loopbaan bij Kalff krijgen de werknemers van alle niveaus trainingen en coaching. De trainingen worden door de teamleiders en professionele coaches gegeven aan de hand van hun bevindingen uit de praktijk. Dit kan gaan over bijvoorbeeld de gesprekstechnieken, onderhandelen of een ander onderdeel van een gesprek.

Klanten als collega

Alle nieuwe projecten waar jij als Callcenter agent aan mee gaat werken krijg jij vooraf een uitgebreide instructie over van zowel je teamleider als de klant. Ook komen klanten (zoals Greenpeace en Artsen Zonder Grenzen) regelmatig over de vloer om gesprekken te beluisteren en actuele informatie te delen.

One Minute Coaching

Net als onze Callcenter agents worden ook onze trainers en coaches getraind door middel van de One Minute Coaching methode. Deze methode is afkomstig uit de topsport waar coaches soms minder dan een minuut hebben om hun team aanwijzingen te geven en benutten deze minuut optimaal om ze de juiste “mindset” te geven.

Intensieve begeleiding

Als fondsenwerver heb ook jij de juiste mindset nodig om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen samen met alle kennis en vaardigheden die je mee krijgt. One Minute Coaching bij Kalff komt er in het kort gezegd op neer dat trainers en coaches je wegwijs maken hoe om te gaan met de verschillende emoties en stemmingen die je tijdens je shift ervaren zal.

Vacatures Call Agent

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe en gemotiveerde medewerkers. Ben jij geïnteresseerd in een leuke baan of bijbaan bij ons hier in Almere.

Solliciteer direct op onze vacatures in Almere